Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Daniela Malaescu Salvaţi Copiii Iași

100% Complete
505 RON
Donations raised
500 RON
Target
6
Donations
I want to donate!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

6 Donations

200 RON
30 Dec 2016
La multi ani frumosi, Dana! ❤️
17 Dec 2016
Dana, acesta este un gest minunat! La multi ani, bia astept sa ne revedem!
17 Dec 2016
La multi aaaani!!!
16 Dec 2016
La multi ani, Dana! Un gest foarte frumos! Te pupam!
16 Dec 2016

Pentru Danuta :*

61 RON
16 Dec 2016
Daniela Malaescu : Salvaţi Copiii Iași
Cel mai frumos cadou de ziua mea